Polițist strâns de gât de către un șofer în Pitești!

de | 07.07.2022 13:53 | Știri, Eveniment, Național

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au trimis în judecată un bărbat, după ce acesta a strâns de gât un poliţist. Evenimentul a avut loc la începutul anului, după ce polițistul l-ar fi oprit în trafic.
Conform anchetatorilor, procesul va începe în luna septembrie la Judecătoria Piteşti.

Evenimentul petrecut la începutul anului curent, s-a întâmplat în decursul lunii ianuarie, când doi poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Piteşti au observat un autoturism care nu a respectat regulile de trafic rutier din zona respectivă. După orpirea autovehiculului, șoferul a de venit agresiv cu cei doi agenți rutieri, începând să le adreseze injurii. După ce nu s-a conformat cererilor celor două cadre oficiale, acesta l-a atăcat pe unul dintre ei. Evenimentul finalizându-se cu agresorul care l-a strâns de gât pe unul dintre polițiști.

Ca urmare a agresiunii, organul oficial de poliție a avut nevoie de îngrijiri medicale, suferind mai multe leziuni traumatice, precizează raportul.

În urma audierilor efectuate, şoferul nu a recunoscut comiterea faptei, negând că l-ar fi strâns de gât pe poliţist şi afirmând că doar s-ar fi sprijinit de agentul de poliţie, deoarece se dezechilibrase.
De asemenea, versiunea prezentată de către şoferul a fost contrazisă clar de celelalte probe și de martorii oculari, precizează procurorii.

Totodată, victima suma de despîgubire de 10.000 de lei. Inculpatul faptei a fost cercetat, la acel moment, în libertate măsură controlului judiciar fiind aplicată doar pentru şapte zile şi fiind ulterior revocată de către Judecătoria Piteşti.

Conform Codului Penal, lovirea sau orice acte de violenţă, precum şi vătămarea corporală săvârşite împotriva împotriva unui magistrat, poliţist sau jandarm ori alt militar se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 10 ani.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat omorât cu bătaia, în trafic, de către agresor!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Judecătoria Piteşti

Ultimele articole