Polițiștii au dat 150 de sancțiuni în ultimele 24 de ore!

de | 07.07.2022 14:27 | Știri, Eveniment, Pitești

În decursul zilei de ieri, 6 iulie, oficialii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat activitățile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

De asemenea, în urma abaterilor constatate, polițiștii au aplicat peste 150 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 20.000 de lei. Totodată au fost reținute 10 permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată.”, precizează IPJ Argeș.

De asemenea, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au acționat, în cursul zilei de ieri, 6 iulie, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au dat 14 sancțiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.640 de lei, fiind reținute cinci permise de conducere.

Sancțiunile au fost aplicate astfel:

– cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.350 de lei, conducătorilor

auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în

traversarea străzii pe marcajul pietonal;

– o sancțiune, în valoare de 290 de lei, pentru nepurtarea centurii de

siguranță;

– opt sancțiuni, cu avertisment, pietonilor care au traversat strada prin locuri

nepermise.

 

Citiți, de asemenea, peanchetaonline.ro

Polițist strâns de gât de către un șofer în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole