Bărbat păcălit de un polițist fals! I-a dat 10.000 de lei pentru a-și angaja fata în MAI

de | 24.08.2022 22:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns! Un bărbat de 56 de ani din comuna Fulga, din Prahova, este acuzat că ar fi păcălit un alt bărbat că ar fi polițist. Acesta i-ar fi promis victimei sale că îi va angaja fiica în MAI dacă îi va da suma de circa 10.000 de lei.

La data de 23 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Fulga, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Prahova.

Potrivit cercetărilor, în perioada august-septembrie 2021, omul l-a mințit pe bărbat că este funcționar public într-o instituție și i-a cerut 9.700 de lei, pretinzând achitarea „taxelor necesare angajării fiicei sale într-o funcţie de funcţionar public, prin susţinerea unui concurs”.

Pe 23 august, oamenii legii au făcut o percheziție la domiciliul suspectului, iar acolo au fost găsite uniforme cu însemnele Poliției Române și o legitimaţie care are fotografia bărbatului şi însemnele unei asociaţii a foştilor ofiţeri.

Foto descriptiv Ziua de Constanta

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Soţii Săndulescu au mutat jumătate de deal de la Merişani pe şantierul autostrăzii şi vor să plătească taxă doar… 30 lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: MAI

Ultimele articole