(VIDEO) Dani Mocanu, în arest la domiciliu! Fratele său rămâne după gratii

de | 24.08.2022 23:28 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Cântărețul Dani Mocanu și fratele său, Nando Mocanu, au fost aduși în fața instanței, în această seară, pentru luarea unei măsuri preventive, în urma acuzației de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice.

Astfel, judecătorii au decis ca Dani Mocanu să fie plasat în arest la domiciliu, în timp ce fratele lui va rămâne după gratii pentru următoarele 30 de zile.

Cântărețul a fost așteptat de un întreg alai de susținători, printre care se afla și tatăl celor doi, Viorel Mocanu. Ba chiar, Nando a fost aplaudat în momentul în care a fost urcat în mașina Poliției pentru a fi dus la închisoare.

Întrebat de jurnaliști dacă este mulțumit de decizia instanței, Dani Mocanu a răspuns afirmativ. Mai mult, el a precizat că fratele său, Nando Mocanu, l-ar fi luat la bătaie pe Cornel.P, victima acestora, pentru a se apăra.

Conform deciziei instanței, Ionut Nando Mocanu este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor și tulburarea liniștii publice, fiind arestat până la data de 22.09.2022, inclusiv.

Pentru aceleași infracțiuni este cercetat și Dani Mocanu. Însă, magistrații au fost mai blânzi cu el, urmând să stea în arest la domiciliu. De asemenea, cântărețul va avea de respectat o serie de obligații:

Să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat; -să nu comunice cu inculpatul M.I.N, cu persoana vătămată P.I.C ?i nici cu numitii Z.V.F, E.G, P.O.A, C.P.I, D.I, N.M, C.I, M.N, B.M.L, V.B.G, D.A.C, B.G.M, G.A.T.F”, se precizează în decizia instanței.

 

Amintim că Dani Mocanu și Nando Mocanu au fost reținuți pentru 24 de ore, în cursul nopții trecute, fiind săltați de mascați în Aeroportul Otopeni. Ei sunt acuzați de tentativă de omor, în urma scandalului care a avut loc săptămâna trecută într-o benzinărie din Pitești.

Știre inițială

Florin Popa, purtătorul de cuvânt al Poliției Argeș face precizări despre reținerea lui Dani Mocanu și a fratelui său pe aeroportul Otopeni sub acuzația de tentativă de omor.

În cursul nopții trecute, în data de 23 spre 24 august, după administrarea probatoriului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, a dispus reținerea lui Dani Mocanu și a fratelui său, Nando, după ce, pe numele acestora exista un mandat de aducere sub acuzația de tentativă de omor. Cei doi au fost săltați de mascați din aeroportul Otopeni. Pe numele lor exista un mandat de aducere sub acuzația de tentativă de omor.

Acțiunea efectuată de către organele oficiale a avut loc după evenimentul de săptămâna trecută, când aceștia au agresat un alt bărbat în urma unui scandal la o benzinărie din Pitești.

Astfel, în cursul zilei de azi, cei doi inculpați urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunerea unei măsuri preventive.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O dubă a izbucnit în flăcări în Albota!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dani Mocanu | Otopeni | Tribunalul Argeș