Un bărbat de 25 de ani din Argeș a rămas fără marfă și mașină la Brașov!

de | 25.08.2022 08:33 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de marţi, 23 august, în jurul orei 7.50, organele de lege din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Zărneşti au depistat în trafic, în județul Brașov, un tânăr de 25 de ani din Argeș, care transporta cu o autoutilitară material lemnos. Totodată, bărbatul nu avea asupra sa un aviz de însoțire a mărfii. Prin urmare, marfa findu-i confiscată.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, iar cantitatea de material lemnos a fost confiscată şi predată reprezentanţilor Ocolului Silvic competent”, precizează IPJ Braşov.

De asemenea, după verificările polițiștilor, s-a constatat faptul că autoutilitara pe care bărbatul o conducea are inspecţia tehnică periodică expirată, astfel că şoferul s-a ales cu o amendă suplimentară de 1.305 lei, fiindu-I reţinut şi certificatul de înmatriculare.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Dani Mocanu, în arest la domiciliu! Fratele său rămâne după gratii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: