Un bărbat din Suceava a ajuns la spital după o cursă nebună, cu Poliția pe urme!

de | 20.03.2024 17:27 | Știri, Eveniment

Un șofer din Suceava, a făcut accident, după ce a fugit de polițiști.

Bărbatul fusese tras pe dreapta de un echipaj de Poliție pentru un control de rutină, însă a refuzat să oprească și și-a continuat drumul, conform Digi24.

Șoferul a lovit cu mașina, după aproximativ un kilometru, un indicator rutier şi s-a oprit într-un mal de pământ.

În urma verificărilor, polițiștii au descoperit că bărbatul transporta aproape 250.000 de țigări de contrabandă, dar și că autoturismul avea numere false, conform Agerpres.

După stabilirea identităţii conducătorului auto, poliţiştii au efectuat verificări în urma cărora a rezultat faptul că autoturismul ar avea aplicate plăcuţe cu numere false de înmatriculare. În urma controlului autoturismului au fost identificate 247.555 ţigarete aparţinând unor mărci cunoscute, netimbrate, despre care există bănuiala rezonabilă că ar fi fost deţinute în vederea comercializării, suma de 1.018 lei şi 300 de Euro”, informează reprezentanții IPJ Suceava.

Sursa Foto ct100.ro/ descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Conflict spontan în București! Un bărbat a fost bătut de șase indivizi pe stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: