Conflict spontan în București! Un bărbat a fost bătut de șase indivizi pe stradă

de | 20.03.2024 16:48 | Știri

Poliția a reținut șase bărbați, cu vârste între 18 și 53 de ani, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce au bătut un bărbat pe o stradă, în Sectorul 1 din București.

Conform Antena 3 CNN, au fost puse în aplicare, în cursul zilei de marți, patru mandate de aducere, emise pe numele a patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 27 de ani, cercetați într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

După ce au bătut victima, atacatorii au fugit cu o mașină.

Persoana vătămată este un bărbat, în vârstă de 47 de ani.

Conform cercetărilor, bărbatul fi fost lovit, în mod repetat, de către șase persoane, fiind tulburată, astfel, ordinea și liniștea publică, pe fondul unui conflict spontan.

Autoturismul cu care au plecat atacatorii a fost oprit în trafic, iar bărbații au fost duși la audieri.

Conform surselor Antena 3 CNN, victima nu îi cunoștea pe atacatori. Totul a început din momentul în care bărbatul vătămat conducea, iar cei șase agresori se deplasau pe carosabil și au refuzat să se dea din fața autovehiculului victimei.

 

Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mașină intrată în șanț, la ieșirea din orașul Costești! Șoferul este transportat la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: