Doi bărbați din Costești – cercetați pentru înșelăciune privind asigurările

de | 18.04.2024 15:45 | Județean, Costești, Eveniment

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au pus în executare în această dimineață două mandate de percheziție domiciliară, în orașul Costești, la locuinţele unor persoane cercetate pentru săvârşirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune privind asigurările, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații, în formă continuată.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, la data de 29 mai.2023, doi bărbați, de 37, respectiv 40 de ani, ambii din orașului Costești, ar fi înscenat un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme cu valoare de piață ridicată, ulterior solicitând despăgubiri firmelor de asigurări, informează reprezentanții IPJ  Argeș.

Aceștia mai transmit că asiguratorul a respins dosarul de daună.

Având în vedere suspiciunile privind veridicitatea evenimentului rutier declarat, asiguratorul a respins dosarul de daună.”

Două persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, pentru audieri.

Trbuie precizzat faptul că activitățile de percheziție domiciliară s-au desfășurat cu sprijinul polițiștilor criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș.

 

Foto descriptiv: inroman.ro

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

Bărbat de 35 de ani din Țițești reținut! A furat din 2 boxe ale unui bloc din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole