Bărbat de 35 de ani din Țițești reținut! A furat din 2 boxe ale unui bloc din Pitești!

de | 18.04.2024 15:25 | Județean, Eveniment, Pitești

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tentativă de furt calificat și au identificat și reținut un bărbat, de 35 de ani, din comuna Țițești.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în perioada 1 – 7 aprilie, argeșeanul ar fi sustras produse alimentare, prin forțarea sistemului de închidere, din două boxe de depozitare, aflate la subsolul unui bloc din municipiul Pitești, și ar fi încercat să pătrundă, în același mod, într-un al treilea spațiu de depozitare, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Bărbatul a fost identificat de polițiști și a fost dus la sediul poliției, pentru audieri, în baza unui mandat de aducere, pus în executare cu sprijinul polițiștilor dâmbovițeni.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca astăzi, 18 aprilie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ. Femeie de 61 de ani din Topoloveni trimisă în judecată pentru înșelăciune

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole