ARGEȘ. Femeie de 61 de ani din Topoloveni trimisă în judecată pentru înșelăciune

de | 18.04.2024 14:51 | Județean, Eveniment, Topoloveni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, în care se desfășoară cercetări față de o femeie de 61 de ani, din Topoloveni.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, femeia ar fi indus în eroare angajatorul prin prezentarea documentelor de studii falsificate (diplomă de licenţă, foi matricole, adeverinţe, certificat competenţă lingvistică etc.,) cu ocazia angajării în cadrul unei autorități publice, astfel că, în perioada 26.08.2019 – 19.10.2022, ar fi obţinut un folos material injust, în cuantum de 177.956,69 lei (reprezentând diferenţa de salariu dintre un angajat cu studii superioare şi un angajat cu studii medii), transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Aceștia mai precizează că pe parcursul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat parțial.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto Gazeta de Sud

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ANM anunță frig, ploi și vijelii în majoritatea regiunilor din țară

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole