Pompierii argeșeni participă la Campionatul de Minifotbal – Cupa ASPR

de | 18.04.2024 14:15 | Județean, Lifestyle, Pitești

Astazi, 18 aprilie s-a dat startul Campionatului de Minifotbal – Cupa ASPR, faza zonală, informează reprezentanții ISU Argeș.

fotbal ISU Argeș

Foto: Facebook ISU Argeș

La această competiție participă echipele reprezentative ale Inspectoratelor pentru Situații de Urgență din județele Argeș, Olt, Sibiu, Dolj și Gorj. Acestea vor juca pentru calificarea la faza națională.
Le dorim tuturor mult succes și să vedem meciuri frumoase, disputate până în ultimele momente”, este mesajul transmis de ISU Argeș
Trebuie precizat faptul că faza zonală se desfășoară în Pitești, pe parcursul a două zile consecutive, și este organizată în colaborare cu Asociația Sportivă a Pompierilor din România, Asociația Sportivă a Luptătorilor cu Focul Argeșeni și Inspectoratele pentru Situații de Urgență participante la competiție.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole