Mâine se deschide! Simfonia Lalelelor – eveniment emblematic al Piteștiului

de | 18.04.2024 15:30 | Pitești, Lifestyle

Administrația locală din Pitești a pregătit de Simfonia Lalelelor 2024 un calendar divers de activități. De la celebra Paradă a Florilor, lecții de Zumba, până la activități dinamice în natură pentru cei mai mici dintre locuitori, spectacole de muzică și dans la scenă, pictură pe față, mascote și animatori Disney, statui vivante, baloane, ateliere de creativitate, tobogane gonflabile, gustări delicioase pentru energie și zona de picnic.

În programul evenimentului două momente sunt așteptate cu sufletul la gură de cetățeni: Parada Florilor și spectacolul din Lunca Argeșului, unde sunt așteptați să urce pe scenă Irina Rimes și ”Zdob și Zdub” în prezentarea lui Daniel Buzdugan.

Simfonia Lalelelor – cea mai importantă și mai cunoscută manifestare dendro-floricolă, social-culturală, artistică, sportivă și comercială a Piteștiului și un evenimentul emblematic datorită căruia municipiul este supranumit ”Orașul lalelelor” își așteaptă și în acest an vizitatorii cu o serie de evenenimente diversificate.

sim fonie program 19 aprilie - Mâine se deschide! Simfonia Lalelelor - eveniment emblematic al Piteștiului

 Programul evenimentului îl găsiți aici

Sursă video: Primăria Municipiului Pitești. Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Piteștri, Facebook Irina Rimes, Facebook Zdob și Zdub și Facebook Daniel Buzdugan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În ce localități ajung? Ion Mînzînă: Aproape 6000 de elevi vor beneficia de microbuze electrice pentru transportul școlar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești | Simfonia Lalelelor 2024

Ultimele articole