Doi bărbați au fost prinși cu 112 km/h, respectiv 118 km/h, pe DN 73! Au rămas pieton vara asta!

de | 19.06.2023 19:21 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, în cursul zilei de ieri, duminică, 18 iunie, doi șoferi ce conduceau, fiecare câte un autoturism, cu viteză excesivă, pe DN 73.

Astfel, a fost vorba despre un bărbat de 33 de ani, din municipiul Brașov, județul Brașov, care conducea un autoturism cu viteza de 112 km/h, pe raza localității Mihăești.

Acesta a fost urmat de un piteștean de 42 de ani, care conducea tot pe DN 73, dar pe raza localității Schitu Golești, un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu aceeași viteză, de 118 km/h.

În ambele situații, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

 

Foto Promotor

descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un șofer de 20 de ani a călcat accelerația până la 110 km/h în Pitești! A rămas pieton până la toamnă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: