anchetaonline.ro

Un șofer de 20 de ani a călcat accelerația până la 110 km/h în Pitești! A rămas pieton până la toamnă!

de | 19.06.2023 17:05 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au continuat, în cursul zilei de duminică, 18 iunie, acțiunile pentru depistarea și sancționarea în situații de conducere agresivă, precum și a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum ar fi conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Polițiștii și-au desfășurat acțiunile pe raza municipiului Pitești, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

Astfel,un șofer de 20 de ani, din Călinești, a avut ghinionul de a fi prins, de polițiștii Biroului Rutier Pitești, pe strada Nicolae Dobrin din Pitești, în timp conducea o mașină cu viteza de 110 km/h.

Argeșeanul s-a ales, în urma celor constate, cu o amendă usturătoare de 1.305 lei.

De asemenea, pentru următoarele 90 de zile, acesta a rămas pieton.

Per total, în urma abaterilor constatate în cele 24 de ore, polițiștii rutieri piteșteni au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.660 de lei, au reținut 4 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

 

foto descriptiv vladiancu.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lupte cu câini în Argeș! Stăpâni cercetați în urma unor imagini postate pe internet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: