JOI! Baschetbaliștii vă așteaptă la Pitești Arena!

de | 14.03.2023 09:00 | Știri, Lifestyle, Pitești

Joi, 16 martie, cu începere de la ora 19:45, FC Argeș va disputa un nou meci de campionat.

Alb-violeții întâlnesc pe SCM Ohma Timișoara, în cadrul etapei a 5-a din TOP 10 Liga Națională Mozzart Bet.

FC Arges baschet

Vulturii au nevoie de victorie pentru a se apropia de playoff-ul campionatului. Înaintea rundei, Argeșul are 4 victorii în prima grupă valorică a ligii, în timp ce Timișoara a acumulat un număr de trei succese.

Biletele sunt disponibile online, pe www.biletesmart.ro/pitesti, însă pot fi achiziționate și de la casa de bilete a Pitești Arena (Strada Basarabia 35).

Împreună pentru Pitești!

 

Hai la sală! Hai cu victoria!”

fc arges baschet
Totodată primarul Cristian Gentea a anunțat în această dimineață faptul că Piteștiul se pregătește pentru Campionatul European de Baschet!
Pitești Arena devine astfel gazda meciurilor celor 21 de echipe naționale în cadrul FIBA U16 European Championship, Division B. Campionatul va avea loc  în perioada 4-13 august 2023.
Am avut prima întâlnire oficială cu Carmen Tocală, președintele Federației Române de Baschet, Svetlana Drăgușin, secretar general adjunct–internațional în cadrul FRB, Tiberiu Dumitrescu, director tehnic FRB, respectiv cu antrenorii Sandra Hunt și Gintaras Einikis, delegați FIBA”, a precizat Cristian Gentea în mediul online.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Argeș Basketball