Bătaie într-un autocar! Șoferul nu a chemat poliția ca să nu întârzie la destinație!

de | 24.01.2023 12:49 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment cum doar în filme mai vezi a avut loc duminică, într-un autocar DACOS.

Trei indivizi s-au luat la bătaie pentru un loc liber, iar șoferul a decis să nu cheme poliția pentru a nu întârzia la destinație.

Astfel, un bărbat din Cluj a fost agresat de alți doi tineri, potrivit cluj24.ro.

Duminica, 22 ianuarie, cand veneam spre Cluj-Napoca cu autocarul Dacos, de la 10:49, am urcat sa imi ocup locul si la scurt timp am fost atacat de doua persoane de etnie rroma. Eu aveam locul platit si ei au spus ca vor locul.

Eu am protestat si am spus ca e locul meu. A inceput o altercatie verbala si imediat au inceput sa ma loveasca. Soferul nu a facut nimic, doar m-a chemat sa stau in fata. Nici nu i-a dat jos pe agresori. Nimeni nu a vrut ca politia sa vina deoarece autocarul ar fi intarziat dupa. In urma loviturilor am buza de sus sparta , ne-a relatat clujeanul.

Nu am depus plangere! Politia trebuia sa vina atunci, cand erau si martori. Acum agresorii au plecat si nu cred ca politia se complica. Eu sunt suparat pe compania Dacos, pentru ca soferul trebuia sa ia decizia de a chema politia si de a ii da jos pe agresori, a adaugat clujeanul”, relatează Turdanews.

 

Foto Descriptiv/ ziare.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O femeie a fost jefuită de un tânăr de 18 ani care i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: