Bătaie într-o sală de jocuri! Tată și fiu – victimele agresorilor

de | 22.07.2022 15:51 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

A fost bătaie într-o sală de jocuri de noroc, din Mărăcineni, după un conflict izbucnit între patru bărbați, doi de 50 și 43 de ani, ambii din Mărăcineni, și alți doi, tată și fiu.

Scandalul a avut loc miercuri, 20 iulie, când agresorii au început un conflict spontan cu ceilalți doi, tată și fiu, iar ulterior i-a agresat fizic.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov -Postului de Poliție Mărăcineni, au ajuns la fața locului și au aplanat conflictul. Cei doi bărbați, în vârstă de 50, respectiv 43 de ani, s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Ambii au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie luată o măsură preventivă în ceea ce îi privește.

Foto Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trei piteșteni riscă închisoarea, după ce au dat declarații false în urma unui accident rutier

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov

Ultimele articole