Trei piteșteni riscă închisoarea, după ce au dat declarații false în urma unui accident rutier

de | 22.07.2022 15:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Trei piteșteni riscă ani grei de închisoare, după ce au dat declarații false în urma producerii unui accident rutier.

Evenimentul a avut loc în luna februarie a anului 2019 și potrivit polițiștilor, unul dintre cei trei bărbați, de 31 de ani, i-a convins pe ceilalți doi, de 22 de ani, să dea declarații în fals la poliție, după producerea accidentului.

Oamenii legii au aflat, însă, că incidentul rutier nu se petrecuse în împrejurările relatate de cei doi.

Mai mult, bărbatul de 31 de ani, l-a influențat pe unul dintre cei doi să dea încă o declarație în fals, în Dosarul de daună-accident rutier, înregistrat la o societate de asigurări, pentru a obține despăgubiri în urma evenimentului.

Astfel, cei trei riscă să fie închiși pentru săvârșirea infracțiunilor de instigare la fals în declarații, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, instigare la tentativă de înșelăciune, instigare la participație improprie la fals intelectual, fals în declarații, participație improprie la fals intelectual, tentativă la infracțiunea de înșelăciune și complicitate la infracțiunea de tentativă de înșelăciune.

Dosarul în care sunt cercetați aceștia a fost înaintat înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu proounere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv Cuvântul Libertății

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fată de 12 ani- agresată sexual pe o stradă din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole