Fată de 12 ani- agresată sexual pe o stradă din Argeș!

de | 22.07.2022 14:49 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Se înmulțesc cazurile de agresiune sexuală în județul Argeș. Încă un eveniment a avut loc, de această dată victima fiind o minoră de 12 ani.

Totul s-a petrecut în seara zilei de 20 iulie, atunci când fata, care se deplasa dispre Priboieni către Topoloveni, a fost abordată de un tânăr de 27 de ani, din Priboieni.

Chiar în plină stradă, acesta a agresat-o sexual. Când a ajuns acasă, minora a povestit părinților cele întâmplate, iar împreună au mers la Poliție pentru a depune plângere.

Se pare că cei doi se cunoșteau.

Astăzi, tânărul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Amintim că o întâmplare asemănătoare a avut loc și în Pitești, în urmă cu câteva zile, atunci când o tânără de 23 de ani a fost agresată de un individ.

Un alt agresor din Câmpulung- trimis în judecată

Un alt agresor din Câmpulung, care a încercat să sărute o minoră de 13 ani, în timp ce se afla într-un parc din Câmpulung, pe 8 iulie, a fost trimis în judecată.

Amintim că bărbatul, în vârstă de 26 de ani, este cercetat sub măsura arestului preventiv.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Tânără de 23 de ani- agresată sexual în plină stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni

Ultimele articole