anchetaonline.ro

Bătaie într-un club din Curtea de Argeș! Un agent de pază a fost reținut

de | 12.08.2022 16:27 | Știri, Curtea de Argeș, După locație, După subiect, Eveniment

Un bărbat de 43 de ani, din municipiul Curtea de Argeș, agent de pază al unui club din localitate, a fost reținut pentru 24 de ore de către oamenii legii.

Omul este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. Mai exact, bărbatul, în timp se afla în timpul programului de lucru, în noaptea de 6 august, a lovit un tânăr de 21 de ani din Curtea de Argeș.

Victima se afla în club, iar în urma unui conflict spontan, a fost scos afară din locația de către agenul de pază și lovit.

Tânărul a anunțat poliția, iar oamenii legii au desfășurat cercetări la fața locului.

Joi, 11 august, agentul de pază a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv ziare.com

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: