Casa de Pensii, anunț despre biletele pentru tratament balnear

de | 12.08.2022 17:00 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Casa Județeană de Pensii Argeș anunță că pentru seria 12 din anul 2022, au fost alocate 153 de bilete de tratament balnear în stațiunile 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Slanic Prahova, Techirghiol, Vatra Dornei.

Perioada de plecare va fi in întervalul 30 august-2 septembrie. De asemenea, reprezentanții instituției anunță că eliberarea biletelor se va face între 12 și 23 august 2022, potrivit unei planificări, care este comunicată telefonic fiecărui pensionar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia”, transmite Casa Județeană de Pensii Argeș.

Cei trebuie să ridice biletul de tratament, o pot face în baza actului de identitate. De asemenea, se va prezenta și cuponul lunii iulie 2022 (copie sau original) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Pentru a vedea repartiția locurilor, accesați site-ul instituției www.cjparges.ro.

Foto credit Ziar Târgu Neamt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Eforie

Ultimele articole