anchetaonline.ro

O mașină a ajuns în flăcări, într-o benzinărie după ce a sărit peste un sens giratoriu!

de | 12.08.2022 15:34 | Știri

Un eveniment șocant a avut loc în Constanța, acolo unde o mașină a intrat puternic într-un sens giratoriu, peste care a sărit din cauza vitezei și aterizând într-o benzinărie unde a fost cuprinsă de flăcări. La doar câțiva metri de un dezastru a fost șoferul care, a ajuns cu mașina fix lângă un rezervor GPL.
La fața locului au intervenit de urgență pompierii care au stins flăcările. Șoferul este în stare bună, însă pasagerul a avut nevoie de îngrijiri medicale, a precizat la Digi24, purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța, Andreea Iliescu.

Șoferul autoturismului este un tânăr de 18 ani din Sibiu. Acesta fost testat, iar polițiștii au constatat că nu băuse alcool și nu consumase droguri. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal.

Foto descriptiv

Sursa Foto ePitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Tatăl, mama și fratele geamăn ai criminalului de la Bascov au fost înmormântați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: