David Popovici – Primul loc în semifinalele Campionatului European de Natație!

de | 12.08.2022 14:32 | Știri, Eveniment, Importante, Național

David Popovici a înscris un nou record, astăzi, vineri 12 august, când a reușit performanța de a se califica pe primul loc în semifinalele probei de 100 m liber de la Campionatul European de Natație . Cu cel mai bun timp pe care l-a avut din întreagul campionat, acesta a stabilit și un nou record al competiției.

Sportivul David Popovici a reușit să scoată cel mai bun timp în semifinalele probei de 100 m liber, respectiv 47.20 secunde, la Campionatul European de Natație pentru seniori, potrivit Federației Române de Natație și Pentatlon Modern

Vechiul record îi aparținea sportivului rus Kliment Kolesnikov, și era de 47.31 secunde. Acesta a fost făcut la data de 19 mai 2021.

De asemenea, Federația Română de Natație a precizat că ceilalți patru sportivi români care au participat în această dimineață s-au oprit în serii.

 

Sursa Foto ProSport

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Tatăl, mama și fratele geamăn ai criminalului de la Bascov au fost înmormântați!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici