Beat și fără permis, un argeșean de 52 de ani a ieșit la plimbare cu ATV-ul fără RCA

de | 06.05.2024 23:59 | Județean, Eveniment

Inconștiență maximă a unui argeșean de 52 de ani, din localitatea Boteni. Acesta a fost prins de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung, în timp ce conducea un ATV pe D.N. 73D, pe raza localității de domiciliu, fără a deține permis de conducere.

Mai mult, fiind verificat cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul consumase alcool. Valoarea a fost mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1485 de lei.

Totodată, din verificările efectuate de polițiști a reieșit faptul că ATV –ul nu avea poliță de răspundere civilă auto valabilă, polițiștii aplicând o sancțiune contravențională, în valoare de 1.000 de lei. De asemenea, i-au fost reținute certificatul de înmatriculare și plăcuța cu numărul de înregistrare.

Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar verificările continuă în ceea ce îl privește pe argeșean.

Șoferi prinși beți la volan, pe drumurile din Argeș

Nu este singurul argeșean care a decis să conducă după ce a consumat câteva pahare de alcool.

Pe 05 mai, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 62 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe D.J. 702,
pe raza localității Priboieni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Valoarea rezultată în urma testării cu aparatul etilotest a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost dus la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma inconștienței sale, și el s-a ales cu dosar penal. De asemenea, permisul i-a fost suspendat.

Printre cei „premiați” de polițiști se află și un bărbat de 36 de ani, din Mihăești, prin băut la volanul mașinii în timp ce se deplasa pe pe D.N. 73, pe raza localității Schitu Golești. Pentru că valoarea în urma testării cu etilotestul a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pentru că s-a urcat la volan deși se afla sub influența alcoolului, bărbatul de 36 de ani s-a ales cu dosar penal, iar permisul i-a fost suspendat.

Foto descriptiv: stirilekanald.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr șofer surprins de radar circulând cu viteză de autostradă prin Mihăești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Boteni

Ultimele articole