Beat, un șofer s-a mutat pe scaunul din dreapta și le-a spus polițiștilor că nu el conducea

de | 03.11.2022 08:14 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O situație de-a dreptul amuzantă a avut loc în traficul rutier din Câmpulung Moldovenesc, după ce un șofer beat care a fost oprit de polițiști în trafic, s-a mutat pe scaunul pasagerului, susținând că nu el era la volan, deși în autoturism se afla singur.

Totul s-a petrecut la primele ore ale dimineții de duminică atunci când polițiștii din Câmpulung l-au oprit pe bărbatul în cauză. Șoferul s-a conformat, a oprit mașina, însă atunci când polițistul a ajuns lângă autoturism, omul, în vârstă de 32 de ani, era mutat pe scaunul din dreapta.

Deși în mașină nu se mai afla vreo persoană, bărbatul din comuna Sadova a încercat să îi convingă pe oamenii legii că nu el era la volan. Mai mult, întrebat cine a condus, șoferul a spus că nu știe. Ulterior, când a relizat că polițiștii nu îi cred povestea, bărbatul a susținut că autoturismul era, de fapt, parcat.

Când i s-a cerut că sufle în etilotest, omul a refuzat, însă a fost de acord să fie dus la spital pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acum, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PITEȘTI: Dați afară din bar cu Poliția! De beat ce era, unul dintre bărbați a căzut cu bicicleta

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: