Biciclist de 84 de ani, lovit de o mașină condusă de un șofer de 80 de ani

de | 21.01.2024 18:20 | Eveniment, Național

Accident cu doi octogenari, în Buzău.

Un bărbat în vârstă de 84 de ani a ajuns la spital, după ce a fost acroșat de o mașină, condusă de un șofer de 80 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe un drum județean.

Potrivit jurnaluldebuzau.ro, evenimentul nefericit a avut loc astăzi, pe DJ 220, raza localității Cochirleanca, iar cei doi bărbați implicați în accident sunt vecini.

La fața locului au intervenit de urgență echipajele medicale, dar și oamenii legii.

Din păcate, în urma impactului, bărbatul de 84 de ani a fost rănit și a ajuns la spital.

Din primele date de la faţa locului a reieşit că autoturismul condus pe direcţia Bobocu către Bălăceanu de către un şofer de 80 de ani, din Cochirleanca, a surprins şi accidentat un biciclist, un bărbat de 84 de ani, din Cochirleanca, ce se deplasa pe aceeaşi direcţie de mers. Accidentul s-a soldat cu rănirea biciclistului, acesta fiind preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ Buzău.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza accidentului, în zonă traficul s-a desfășurat cu greutate, circulația fiind dirijată de polițiștii aflați la fața locului.

Foto descriptiv sansanews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr de 18 ani, prins conducând cu 135 km/h pe DN 7

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Buzău

Ultimele articole