Argeș: Atenție, șoferi! Se circulă în condiții de ceață

de | 21.01.2024 18:29 | Județean, Importante, Lifestyle

În această seară a fost semnalată ceață pe mai multe șosele din România.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, la această oră nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită, în urma a condițiilor meteo nefavorabile sau a vreunui eveniment rutier.

În schimb, se circulă însă în condiții de ceață, cu vizibilitate de 50 – 100 metri, pe DN 65 între mun. Pitești și limita cu județul Olt și DN 65B, loc. Bradu.

De asemenea, este semnalată ceață și în județul Olt, pe DN 65 între mun. Slatina și limita cu județul Argeș, DN 54 între loc. Caracal și Corabia, precum și pe DEX 12, tronson kilometric 57 – 88, între loc. Colonești si Valea Mare.

Recomandări pentru șoferi

În acest context, șoferii sunt sfătuiți de autorități să circule cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum, iar înainte de a pleca în călătorie, să se informeze cu privire la condițiile meteorologice din zonele în care urmează să meargă.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenție, adaptând viteza la condițiile de trafic și drum, să păstreze în mers o distanță corespunzătoare între autovehicule, care să le permită să frâneze în condiții de siguranță, să evite depășirile riscante, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră și să nu urce la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psiho-active!”, transmit polițiștii rutieri

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Doliu în lumea culturală. Sculptorul Vlad Ciobanu s-a stins din viață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul INFOTRAFIC

Ultimele articole