Bilete noi de tratament balnear repartizate pensionarilor argeșeni

de | 13.03.2023 11:29 | Administrație, Județean, Știri

  • Bilete noi de tratament!

Reprezentanții Casei Județene de Pensii Argeș anunță faptul că pentru seria 2 din acest an, cu date de plecare în perioada 23 – 27 martie 2023, au fost repartizate un numar de 59 de bilete de tratament balnear.

Acestea sunt pentru statiunile: 1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Covasna, Olanesti, Moneasa si Pucioasa.

De precizat că repartitia poate fi consultată si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro.

În perioada 13 martie  – 20 martie 2023,  se vor elibera biletele, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Casa de Pensii Argeș mai informează totodată că au ramas un număr de 20 de bilete pentru care nu au fost făcute solicitari. Acestea sunt pentru statiunile: Amara – 10 bilete, Bala – 4 bilete, Buzias – 2 bilete, Covasna – 1 bilet, 1 Mai – 1 bilet, Moneasa – 1 bilet.

În ceea ce privește contributia individuală a unui bilet de tratament, aceasta este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia brută acordată, dacă beneficiază de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

casa de pensii ag bilete

În cazul pensionarilor care au și calitatea de asigurat, contribuția individuală este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie și câștigul brut de natură salarială care a constituit baza de calcul a contribuției  de asigurări sociale din luna anterioară celei în care se face repartiția.

Reamintim de asemenea că biletul de tratament se eliberează personal titularului, pe baza actului de identitate. Titularul va trebui să prezinte cuponul lunii februarie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa de Pensii Arges