(video) Blonda de la Albota la jumulit buruieni. ”Nu mai sunați la 112, că vine iar la muncă!

de | 09.06.2022 11:43 | Știri, Județean, Lifestyle

Bomba sexy de la Albota, care s-a făcut remarcată după ce o țară întreagă a văzut-o cum se chinuia să se ridice de pe jos, dar nu putea din cauza stării de ebrietate, a ajuns la munca de jos. În 2018 aceasta avea amenzi neplătite la Primăria Albota în valoare de 108 milioane lei vechi, Pentru că nu și-a permis să le achite, primarul comunei, Ion Dumitru, a dat-o în judecată și a cerut transformarea datoriei în zile de muncă în folosul comunității. Zilele acestea Alina Badea își prestează de zor activitatea în slujba administrației publice, după cum o laudă chiar primarul Ion Dumitru.

”Cu ani în urmă, v-am trimis, piteștenilor, această mândrețe de fată! O parte dintre voi ați fost atât de impresionați de aceasta, încât ați uitat cheile in contact. Alinuța s-a urcat la volan și…direcția București, iar voi ați rămas la “ia-mă nene”!

Acum, frumoasa Alinuța prestează muncă în folosul comunității!

Atenție, urmează să vină iar la Pitești, și are și doi ani de karate! Dacă vă încinge prin baruri, nu mai sunați la 112, că iar vine la muncă!”, a scris Ducele aka primarul Ion Dumitru, pe pagina sa personală de Facebook.

Alina badea - (video) Blonda de la Albota la jumulit buruieni. ”Nu mai sunați la 112, că vine iar la muncă!

Acesta face referire la un alt episod epic din peripețiile blondei de la Albota. În 2017 aceasta a fost luată la ocazie, pe autostradă, mergând în direcția București. Pentru că se plângea de o stare accentuată de rău, și pe fondul băuturii, șoferul a oprit la o benzinărie să ia apă, însă când a revenit la mașină, aceasta dispăruse. Marea sa greșeală a fost că a lăsat cheile în contact, iar Alina a preluat controlul și a plecat cu automobilul. Pentru această faptă a și fost condamnată  la 2 ani și 2 uni de închisoare cu suspendare, 120 de zile de muncă în folosul comunității și plata a 21.500 lei, daune materiale, posesorului mașinii.

Iată și prima ”producție” de maximă audiență a Alinei de la Albota:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | București | Ion Dumitru | Pitești

Ultimele articole