Bogdan Marina, candidatul USR pentru Primăria Municipiului Curtea de Argeș

de | 22.01.2024 15:35 | Curtea de Argeș, Politic

Adunarea Generală a filialei USR Curtea de Argeș, reunită vineri, l-a desemnat pe Bogdan Marina candidatul USR pentru funcția de Primar al Municipiului Curtea de Argeș. Bogdan Marina și-a dedicat timpul și energia în ultimii trei ani pentru binele comunității, venind constant cu amendamente la bugetul local. Amendamente propuse în interesul comunității locale.

Sursă foto: Facebook USR Argeș

”Acum 3 ani a fost prima oară când am candidat pentru o funcție publică. Chiar dacă am avut cea mai tânără echipă din Consiliul Local, toți la primul mandat, am reușit repede să ne impunem ca cei mai activi și mai serioși consilieri, cu proiecte utile și amendamente depuse. Sunt convins că experiența acumulată ne va ajuta să reușim în acest an și să oferim locuitorilor din Curtea De Argeș schimbarea pe care o așteaptă.

Am arătat cetățenilor și celorlalți consilieri de la celelate partide ce înseamnă să fii implicat cu adevărat și să-ți pese de orașul tău. Ne dorim să facem mai bine pentru oamenii din acest oraș, vrem să facem aici un loc în care tinerii să-și dorească să se întoarcă după ce își termină studiile, astfel încât să nu mai fie atâtea apartamente goale cu părinți singuri. Pentru asta nu e nevoie de foarte multe, ci doar de transparență, corectitudine, competență și putere de muncă, pe care dorim să le punem în slujba orașului nostru”, a transmis Bogdan Marina, potrivit comunicatului celor de la USR.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook USR Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

USR: PSD și PNL să deblocheze proiectul care anulează legea dată cu dedicație

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş

Ultimele articole