(Video) Spectacol de Oscar pe scena teatrului din Pitești

de | 22.01.2024 14:55 | Pitești, Lifestyle

Spectacol de Oscar pe scena teatrului din Pitești.

După ce filmul Absolventul a avut nu mai puțin de 7 nominalizări la cel mai celebru premiu cinematografic, a fost acum transpus și în teatru. Și după cum veți vedea, succesul, păstrând proporțiile, a fost identic.

teatru la Pitești
În prim plan, „Absolventul” este o poveste de dragoste. În plan secund redă nevoia de exprimare a libertății și este o răzvrătire a personajului principal împotriva unui anumit tip de mentalitate.
Pe scurt, un adolescent este sedus de o femeie care i-ar putea fi mamă.
Premiera „Absolventul”, jucată cu sala plină, a captivat spectatorii cu abordarea sa de succes. A avut seducție, a îndrăznit cu măsură, iar actorii au reușit să ispitească publicul cu această provocare teatrală.
Filmul a fost un film de Oscar însă adaptarea pentru publicul și pentru ziua de astăzi făcută de Vlad Massaci este deosebită. Apreciez în mod deosebit sensibilitatea lui Vlad în general și pe de o parte modul rafinat în care reușește să aducă emoție și să atragă un public interesant la teatru”, a precizat Dan Tudor, managerul Teatrului Alexandru Davila din Pitești.
În ceea ce privește aprecierea publicului, aceasta a fost evidentă.
Regizorul Vlad Massaci a gândit și adaptat textul special pentru a fi transpus pe scena de teatru, în timp ce scenograful Irina Chirilă s-a ocupat de decor și costume.
A fost un public extraordinar de generos.
Din punctul meu de vedere reprezentația a ieșit destul de bine dar o să fie și mult mai bine în viitor și de aia am socotit că publicul a fost foarte foarte generos, viu și a reacționat extrem de bine și în felul ăsta am aflat și noi pe unde se râde.
Dacă repeți fără partenerul de joc, care este publicul, nu ți dai seama întotdeauna ce va fi socotit comedie și ce nu”, a declarat acesta. 
Povestea stă la baza filmului care a primit șapte nominalizări la cea de a 40-a ediție a Premiilor Oscar, în rolurile principale Dustin Hoffman și Anne Bancroft. Este apreciat drept al 17-lea cel mai mare film american din toate timpurile.
teatru la Pitești
Reamintim faptul că anul artistic 2024 și-a făcut debutul săptămâna trecută cu premiera producției „Făt-Frumos din lacrimă”, în regia lui Gabriel Apostol
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Teatrul Alexandru Davila

Ultimele articole