Bogdan Minciunescu, subprefect: Am decis să mă implic activ, pentru a produce plusvaloare pentru cetățeni

de | 15.02.2024 11:20 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Bogdan Minciunescu este unul dintre reprezentanții noii generații de oameni politici ai Argeșului, un specialist care a decis să facă pasul dintre sistemul privat către mediul public și administrativ, implicându-se activ în folosul cetățenilor.

S-a format în cea mai puternică multinațională, Grupul Renault, lucrând în cadrul companiei româno-franceze din 2009 până în 2022, atât în țară, cât și peste hotare, în Franța, Marea Britanie și Maroc. Din 2022, deține funcția de subprefect al județului Argeș, după ce – în 2020 – a fost ales consilier local al orașului Mioveni.

După experiențele din străinătate, Bogdan Minciunescu a decis să rămână în România, iar alegerea a fost una benefică atât pe plan personal, cât și profesional. Acesta și-a dorit să se implice activ pentru a aduce plusvaloare pentru cetățeni și pentru a conduce la schimbarea pe care și-o dorește la nivelul societății românești.

În politică, aleg calea de a îndrepta un sistem politico-administrativ, deoarece – venind cu exemple că se poate – vom reuși să atragem și alți oameni. Totul este o chestiune de comportament, de încredere și de mentalitate, înțelegând faptul că numai împreună putem ajunge departe, iar Argeșul merită un destin mai bun decât cel pe care l-a avut”, mărturisește subprefectul.

Pentru o carieră de succes s-a bazat întotdeauna pe tenacitate, rigoare, perseverență, încredere în oameni, putere de muncă, toate aplicate în cei 18 ani de experiență, dar și în colaborarea cu diverși coloși naționali și internaționali, de pe palierul cel mai înalt. Ajutat de aceste calități, a deprins faptul că – pentru a câștiga – trebuie să ai o atitudine echilibrată în cadrul echipei, să înveți mereu, să ai atitudine de învingător, să asculți, să vorbești când trebuie, să respecți ca să fii respectat, să fii relaxat și mereu în priză.

De-a lungul timpului, s-a confruntat cu lipsa de pregătire pluridisciplinară a salariaților, frica de a expune transparent opiniile, cu răutățile cotidiene, cu anumite șicane.

Cu toate acestea, am rămas același om, modest, empatic, aproape de oameni și disponibil mereu pentru binele cetățenilor, pentru a le schimba viața. Aici vin cu două exemple în care m-am implicat cu un parcurs pozitiv pentru comunitățile respective, b-dul Pardon, Câmpulung și campusul Bookland Vulturești.”

Anul 2024 vine cu proiecte numeroase pentru subprefectul Bogdan Minciunescu, iar obiectivul prioritar al domniei-sale este să intensifice rolul de accelerator în campania Partidului Social Democrat și al comunităților.

Un alt proiect la care lucrez împreună cu cei de la Consiliul Județean este lansarea campaniei de promovare a Argeșului, Grădina DACIEI, cu Charlie Ottleey de la Flavours of Romania, dar și lansarea unei campanii de marketing, cu designul inovator realizat de specialist în domeniu al brandurilor din Argeș pe turism cu Aspretele, Prometeu, Vidraru, Brădet, Dâmbovicioara, Podul în Arc și Cheile Dâmbovicioarei. Pe plan politic, voi intra în campanie pentru alegerile locale, județene sau parlamentare în funcție de abilitățile și experiența mea, dar și de strategia și prioritățile Partidului Social Democrat”, explică subprefectul de Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cătălin Andrei, vicepreședinte PNL Argeș: Vrei să schimbi ceva, implică-te, nu sta deoparte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bogdan Minciunescu