BRADU. Anunț de interes transmis de primarul Dan Stroe

de | 09.03.2024 09:21 | Județean, Administrație

  • Informații de interes pentru locuitorii din Bradu!
Dan Stroe, primarul comunei Bradu a transmis prin intermediul contului de socializare faptul că a fost prelungit programul de lucru al biroului Taxe și Impozite. Așadar, cetățenii mai pot beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală, a taxelor și impozitelor locale, toată luna martie.
Stimați brădeni,
Pentru a veni in sprijinul dumeavoastră, pe perioada lunii martie am prelungit programul de lucru al biroului Taxe și Impozite.
Persoanele interesate pot achita în zilele de joi la casieriile biroului Taxe și Impozite care vor avea program de lucru prelungit.
Astfel, în toate zilele de joi respectiv 14, 21 și 28 martie 2024, casieriile biroului Taxe și Impozite vor avea program de lucru prelungit până la orele 18.00, pentru toti cetățenii comunei Bradu care doresc să beneficieze de reducerea de 10% pentru plata integrală, a taxelor și impozitelor locale.”
Foto: Facebook Dan Stroe 
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole