BRADU. Campania de colectare a crengilor va începe luni, 19 februarie

de | 17.02.2024 09:40 | Județean, Administrație

  • Informații utile pentru locuitorii comunei Bradu!
Primarul comunei Bradu, Dan Stroe a anunțat în mediul online faptul că data de începere a campaniei de colectare a crengilor a fost devansată.
Campania va începe luni, 19 februarie deși era stabilită inițial pe 1 martie.
Danut Stroe Bradu
Stimați cetățeni, datorită temperaturilor ridicate din ultima perioadă, specifice mai degrabă anotimpului de primăvară, mulți dintre dumneavoastră ați început să pregătiți pomii fructiferi pentru perioada vegetativă, curățându-i de ramurile înghețate, uscate, rupte, etc.
Pentru că am observat că unii dintre dumneavoastră le-ați depozitat deja pe domeniul public în vederea ridicării de către firma consiliului local, deși data stabilită pentru începerea acestei acțiuni a fost 1 martie, am decis să devansăm acest termen și să începem campania de colectare a crengilor în data de 19 februarie”, a transmis Dan Stroe pe pagina de Facebook. 
în acest context angajații societății de salubrizare vor ridica GRATUIT crengile uscate, începând de LUNI, 19 februarie, conform programului deja cunoscut:
  • Luni – Strada Principală
  • Marți – Bradu de Jos
  • Miercuri – Bradu de Sus
  • Joi – Geamăna Sat
  • Vineri – Platou Geamăna

Bradu

Fac din nou apel către dumneavoastră să respectați programul de colectare și să scoateți la poartă doar crengi rezultate din toaletare, nu și alte deșeuri vegetale.
Vă mulțumim pentru sprijin și înțelegere!”, a mai adăugat primarul Dan Stroe.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole