Discuțiile continuă duminică. Coaliția nu a ajuns la un acord privind comasarea alegerile

de | 17.02.2024 10:06 | Național, Politic

Vineri a avut loc o nouă rundă de discuții în coaliție privind comasarea alegerilor. Iată că nici de această dată nu s-a ajuns la un acord. Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a precizat, vineri, la Digi24, că încă nu s-a luat o decizie în coaliţia de guvernare cu privire la comasarea alegerilor. De cealaltă parte, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, că în coaliţia de guvernare nu s-a ajuns la un acord în privinţa organizării alegerilor şi discuţiile vor fi reluate duminică.

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat că încă nu s-a luat o decizie în coaliţia de guvernare cu privire la comasarea alegerilor, dar că sunt argumente şi în favoarea şi împotriva comasării alegerilor: ”Din păcate sau din fericire, toate aceste zbateri vor trebui să se finalizeze cât de rapid, fiindcă legal, la un moment dat, nu mai ai când să le faci. Teoretic în prima decadă a lunii martie ar trebui să fie gata.”. Ionuț Stroe a menţionat, potrivit Agerpres, că este „foarte probabil” ca, la începutul săptămânii viitoare, să se ajungă la un rezultat concret. Totodată, potrivit acestuia, liberalii susţin în continuare soluţia comasării unor alegeri.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica a reprezentat Senatul României la Parlamentul European din Bruxelles

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL | PSD

Ultimele articole