Dănuț Bica a reprezentat Senatul României la Parlamentul European din Bruxelles

de | 17.02.2024 08:20 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica a participat, în cadrul delegației comune a Senatului și Camerei Deputaților din România la ,Conferința interparlamentară privind stabilitatea, coordonarea economică și guvernanța în Uniunea Europeană”, eveniment care s-a desfășurat la Parlamentul European din Bruxelles.

Conferința a avut loc în perioada 12-13 februarie.

Dănuț Bica
Reuniunea a fost organizată de Parlamentul European și Parlamentul Belgian (Senatul și Camera Reprezentanților), ca parte a dimensiunii parlamentare a Președinției belgiene a Consiliului Uniunii Europene.
Am reprezentat Senatul României la conferință, în calitate de secretar al Comisiei economice, industrii și servicii, împreună cu senatorul Ionel-Dănuț Cristescu, secretarul Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară și piața de capital”, a transmis senatorul Dănuț Bica pe pagina de socializare.
Dănuț Bica
Senatorul mai precizează faptul că în cadrul reuniunii au fost abordate aspecte privind provocările economice, sociale și politice comune în cadrul Uniunii Europene și Monetare.
Principalele teme de discuție au vizat coordonarea politicilor economice, gestionarea sustenabilității finanțelor publice și promovarea convergenței sociale în contextul geopolitic actual deosebit de complex.”
Dănuț Bica

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole