Bradu. Campanie pentru colectarea deșeurilor electrice

de | 05.04.2022 10:17 | Rural, Știri


Dacă aveți aparate electrice și electrocasnice care vă încurcă prin casă, acum puteți scăpa de ele fără mari bătăi de cap. La  nivelul comunei Bradu, campania de colectare a DEEE are loc în perioada 11-12 aprilie, între orele 08.00-15.00.

”Primăria Comunei Bradu vine în sprijinul dumneavoastră și împreună cu un operator autorizat va colecta gratuit deșeurile electrice și electronice, de orice tip, direct de la gospodării. Pentru ca această campanie să fie cât mai eficientă, vă rog să sunați la nr. de tel. 0248279412 sau direct la operator la nr. 0770552706.”, este anunțul făcut de către primarul Dan Stroe.

  • Ce sunt DEEE-urile?

Sunt echipamentele electrice și electronice care nu mai sunt utilizate și care funcționau pe baterii sau pe bază de curent: televizoare, frigidere, aparate de radio, cuptoare cu microunde, aparate de cafea, aspiratoare, mașini de spălat, computere etc.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Primăria Bradu are un nou site!

Primăria Bradu are un nou site!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole