BRADU. Au fost finalizate lucrările de reamenajare la miniterenul de sport din spatele Primăriei

de | 05.04.2024 17:15 | Județean, Administrație

Primarul Dan Stroe vine cu vești bune și anunță că faptul că au fost finalizate lucrările de reamenajare la miniterenul de sport din spatele primăriei, prin turnarea unui covor de tartan.

teren sport Bradu

Terenul a devenit multifuncțional, putând fi folosit pentru mai multe sporturi precum, minifotbal, tenis de câmp, volei,handbal, precizează Dan Stroe.

Acesta mai transmite că terenul va deservi, în principal, școlilor din comună pentru desfășurarea orelor de Educație fizică și Sport precum și diverse competiții sportive sau evenimente de natură sportivă.

La finalul orelor de curs sau a activităților programate, terenul va sta la dispoziția tuturor brădenilor care doresc să îl folosească în scop recreativ”, a mai adăugat primarul Dan Stroe. 

 

Foto: Facebook Dan Stroe

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole