Angajatul Primăriei Rucăr depistat în flagrant delict – a fost arestat!

de | 18.08.2023 14:51 | Știri, Administrație, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI, 18 august

Reprezentanții IPJ Argeș au anunțat faptul că bărbatul de 40 de ani, reținut în urma cercetărilor desfășurate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr, a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în fața instanței competente, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ

În cursul zilei de astăzi, 17 august, a fost reținut în urma organizării unui flagrant, Marius Pîrnuță , angajat al Primăriei Rucăr (consultant pe fonduri europene în cadrul biroului de Achiziții Publice) și fin al primarului Ionel Dulamă.

Se pare că Marius Pîrnuță , conform primelor informații, ar fi pretins de la un operator economic suma de 5000 de lei pentru ca acesta să aibă acces la un proiect APIA.

În ziua de 17 august a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

 

Din cercetări, s-a stabilit că în perioada 06 iulie până în prezent, un bărbat de 40 de ani, din Rucăr, ar fi solicitat persoanei vătămate să îi remită o sumă de bani, pentru a-și retrage acțiunea formulată în instanță, cu privire la rezultatul unei licitații de închiriere a unei suprafețe montane, astfel încât persoana vătămată să continue să beneficieze de subvenția A.P.I.A. aferentă suprafeței în cauză.”, a transmis IPJ Argeș,

Băut la volan, în timpul flagrantului!

Nu doar pretinderea sumei, ci și anumite condiționări l-au determinat pe respectivul operator să apeleze la oamenii legii care s-au mobilizat astăzi în realizarea unui flagrant.

Bărbatul a fost oprit în trafic pe raza comunei Dragoslavele și ridicat, urmând să fie adus în fața justiției.

Potrivit autorităților, în momentul în care a fost depistat, angajatul Primăriei Rucăr s-ar fi aflat sub influența alcoolului, însă acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto descriptiv: Facebook


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Licitația pășunii alpine Valea Vladului este blocată din 2020 de Primăria Rucăr

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: