BREAKING NEWS! Fata de 15, dată dispărută, a fost găsită moartă în pădure

de | 05.02.2024 08:45 | Eveniment, Importante, Județean

În cursul serii trecute a fost anunțată dispariția unei minore de 15 ani. Este vorba despre CASIANA ANDREEA PĂUN, care a plecat în cursul zilei de la locuința sa, de pe raza comunei Lunca Corbului.
Semnalmentele oferite de poliție au fost următoarele: înălțime 1,75 m, greutate aproximativ 55 kg, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui.
Vestimentație la momentul plecării: geacă neagră cu glugă,  blugi de culoare închisă.
De asemenea, poliţiştii au transmis și un mesaj RO-Alert cu privire la dispariţia ei.
Minoră dispărută

Foto: Facebook Grup Albota, Argeș, România

Din nefericire, conform informațiilor noastre, fata a fost între timp găsită, numai că a fost prea târziu pentru ea, fiind găsită spânzurată într-o pădure.
Din păcate, în această dimineață, fata a fost găsită decedată, într-o zonă împădurită.”, transmite IPJ Argeș
Potrivit antena3.ro, adolescenta lăsase în camera ei un bilet de adio pentru părinți.
Momentan nu se cunoaște motivul pentru care tânăra a decis să recurgă la un asemenea gest extrem, acela de a-și pune capăt zilelor.

Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie. Părinții sunt împietriți de durere și nu își pot explica ce a determinat-o pe fiica lor să își încheie socotelile cu viața.

Tânăra i-a lăsat pe toți cunoscuții cu o durere imensă și cu întrebări la care nu vor mai afla niciodată răspunsul.

Atât familia, cât și colegii și profesorii au rămas șocați de această decizie a fetei. Casiana s-a sinucis chiar înainte de simulările pentru Evaluarea Națională 2024.

Răsfoind printre amintiri, mă întorc cu emoție în ziua in care am cunoscut actualii elevi. Printre aceștia și eleva Paun Casiana, un copil sfios și blând, cu un suflet inocent, astăzi, un înger….. A fost un membru important in marea noastra familie, iar pierderea ei fulgerătoare ne-a îndurerat pe toți.
Draga noastra, vei rămâne mereu în amintirea noastră, în amintirea colegilor, în amintirea tuturor care te-au iubit. Locul in banca ta este acum gol, parcă încă te așteaptă…parcă încă așteptăm din clipă în clipă să intri, zâmbind, în clasă…” Cu profundă tristețe, intreg colectivul Scolii Gimnaziale Constantin Cristescu!
Odihnește-te în pace, suflet bun!”, au transmis reprezentanții Școlii Gimnaziale Constantin Cristescu, într-o postare pe pagina de Facebook

La căutări au luat parte polițiști, jandarmi, pompieri, dar și voluntari. De asemenea, pentru identificarea minorei s-au folosit câinele de urmă, camera cu termoviziune și o dronă.
Din păcate, după ore de căutări, a fost găsită moartă, într-o zonă împădurită din apropierea locuinței.

Poliţia va deschide o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc decesul.

Nu există suspiciuni, la acest moment, însă, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză va fi întocmit un dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.”, transmite IPJ Argeș

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului