(VIDEO) Restaurantul CONTI: „Ne reluăm programul normal începând de mâine!”

de | 04.02.2024 19:57 | Știri, Eveniment, Importante

Unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Pitești, Conti by PJR, se află în acest moment sub amenintarea flăcărilor, după ce un incendiu puternic a izbucnit in partea din spate a clădirii care găzduieste localul.

Incendiu izbucnit la o clădire din municipiul Pitești, strada Teilor.

Intervin pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu cu cinci autospeciale de stingere, o autospecială de lucru și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD de prim ajutor calificat.”, transmite ISU Argeș.

 

Toate străzile adiacente sunt blocate, iar echipajele de pompieri sunt în maximă alertă pentru că există un risc foarte mare de propagare la clădirile vecine.

Conform informațiilor transmise de echipele de intervenție, nu există victime, persoanele din interiorul restaurantului fiind evacuate la timp.

Incendiu, spun pompierii, se manifesta violent la nivelul acoperisului, iar martorii oculari povestesc că bucăți din acesta au început deja să se prăbușească.

Reprezentanții ISU Argeș au transmis, în jurul orei 21.00, că flăcările s-au manifestat la nivelul acoperișului și pe terasa clădirii, pe o suprafață de aproximativ 200 mp.

În urma evenimentului au rezultat, din fericire, doar pagube materiale.

Din clădire s-au autoevacuat în jur de 50 de persoane, dintre care 8 angajați.

Cauza probabilă de izbucnire urmează să fie stabilită.

În urma evenimentului devastator care a surprins în această seară, de duminică, cunoscutul restaurant Conti din Pitești, pompierii au venit cu o ipoteză care explică modul de la care incendiul ar fi izbucnit.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, de la efectul termic al curentului electric produs la nivelul unui conductor de electricitate.”, transmite ISU Argeș.

Cu toate acestea, în urma celor întâmplate astăzi, restaurantul Conti a transmis că își reia activitatea chiar de mâine!

conti - (VIDEO) Restaurantul CONTI: "Ne reluăm programul normal începând de mâine!"

Revenim cu mai multe detalii pe măsură ce acestea sunt disponibile.

De asemenea, vă reamintim că un alt incendiu asemănător a avut loc, în urmă cu doar câteva luni, în iulie 2023, la un alt cunoscut restaurant din Pitești – „La Butoaie”.

Pompierii s-au luptat atunci, pentru mai bine de opt ore, cu flăcările care au ars acoperișul localului complet, pentru a nu se propaga la clădirile vecine care erau lipite de-a dreptul de clădire.

Atunci, intervenția a avut un șir haotic de evenimente care au dus la pagube materiale majore. Pompierii chiar au ajuns să ia apă de la unul din hidranții din apropiere de Ramada, pe strada cu pricina existând doar trei la număr – aceștia fiind prea puțini pentru flăcările care ardeau complet tot ce prindeau în cale și pentru fiecare minut de tensiune în care s-a acționat.

Pentru a rezolva situația de criză, la fața locului au intervenit echipaje de la Mioveni, Câmpulung, Costeşti și Bradu.

O dată cu lichidarea incendiului, sfârșitul evenimentului a venit, la acea perioadă, cu o serie de întrebări din partea piteștenilor și a autorităților.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Pompierii au intervenit în cazul a 3 incendii în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole