Centrul Cultural Pitești. Lista evenimentelor din perioada 5-11 februarie

de | 05.02.2024 08:45 | Pitești, Lifestyle

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 5 -11 februarie 2024, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
centrul cultural Pitesti

Mai jos prezentăm evenimentele, pe zile, anunțate la Pitești de reprezentanții Centrului Cultural:

LUNI
✔️ Dialogul cu tema „Între Medicină și Literatură”, în cadrul proiectului „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe medicul scriitor Viorel Pătrașcu, luni, 5 februarie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Iubirea și îndrăgostirea sunt diferite”, în cadrul proiectului de dezvoltare personală sub genericul „Împreună pe drumul de la Ego către Sine”, coordonat de psihologul Cosmina Olteanu, luni, 5 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Recitalul de poezie și muzică folk-hop cu titlul „Mă voi preface că sunt poet”, susținut de M.C. Grăilă, pe numele real Octavian Dărmănescu, dr. în istorie, muzeograf, scriitor, cantautor, luni, 5 februarie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Prelegerea cu tema „Fernando, fiul lui Cristofor Columb”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și istorii cu Marin Toma”, susținut de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc live, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Piteșlti, luni, 5 februarie, de la ora 20:00.
MARȚI
✔️ Prelegerea cu tema “Ce pot să știu? Ce trebuie să fac? Ce îmi este îngăduit să sper? O Simplă Introducere în Viața și Filosofia lui Immanuel Kant”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Cultură și Credință în Societatea Contemporană”, coordonat de conf. univ. dr. Marius Andreescu, de la Facultatea de Drept din Pitești, marți, 6 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ Conferința cu tema „Platon și Regii-Filosofi”, în cadrul proiectului “Din culisele istoriei – Mari inițiați și societăți secrete”, susținut de scriitorul Cristian Cocea, director executiv al Direcției Județene pentru Cultură Argeș, eveniment care va avea loc marți, 6 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
MIERCURI
✔️ Dialogul cu tema “De vorbă despre feminitate și masculinitate”, în cadrul proiectului cultural-motivațional „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, având-o invitată pe Liliana Finta, consilier și trainer în Spiritualitate aplicată, miercuri, 7 februarie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
✔️ „Profil de autor – Nely Vieru”, în cadrul proiectului „Medalion Cultural cu Stelian Necșoi”, coordonat de scriitorul, cantautorul, artistul plastic, profesorul de limba și literatura franceză Stelian Necșoi, avându-l invitat pe scriitorul Nely Vieru, eveniment care se va desfășura miercuri, 7 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
JOI
✔️ Lansarea volumului de poezie „Intuiții”, de Lidia Zadeh, eveniment editorial în cadrul proiectului „Arta Devenirii”, coordonat de scriitoarea Silvia Grigore, joi, 8 februarie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
VINERI
✔️ „Medalion George Gershwin”, susținut de Trupa „Andrei&Adrian Tase”, coordonator muzicianul Andrei Tase, vineri, 9 februarie, de la ora 12:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
SÂMBĂTĂ și DUMINICĂ
✔️ „Cupa de Iarnă Pitești la Șah”, sâmbătă, 10 februarie și duminică, 11 februarie, între orele 9 – 20:00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții, eveniment coordonat de profesorii de șah din cadrul Centrului Cultural Pitești, dr. Ovidiu Stancu și ing. Andrei Rădulescu.
Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești

Ultimele articole