Concert caritabil pentru Ana Mardare

de | 02.02.2024 15:54 | Național, Lifestyle

Încă din anul 2016, cântăreața Ana Mardare duce cea mai grea luptă din viața ei, cea cu cancerul.  În luna septembrie a anului trecut i-a recidivat tumora din zona pelviană și trebuie operată, costurile fiind estimate la 10.000 de euro.

Conștienți de suma uriașa necesară pentru tratament, mai mulți artiști s-au unit pentru a organiza un concert caritabil, cu scopul de a strânge fonduri pentru a sprijini lupta eroică a cântăreței împotriva bolii cu care se confruntă.

Astfel, mari artiști vor urca pe scena Sălii Luceafărul, pe 8 februarie 2024, de la ora 20:00, să cânte pentru a strânge banii necesari.

2f1c94b7 7f2c 43d8 81bc 0cd2174638fb - Concert caritabil pentru Ana Mardare

Direcția 5, Iana Novac, Mircea Vintila, Ozana Barabancea, Kamara, Gheorghe Turda, Valeria Arnăutu, Daniela Gyorfi, Ovidiu Komornic, Minodora, Simona și Ioana Dichiseanu și Carmen Trandafir  sunt cei care vor urca pe scenă, iar spectacolul va fi prezentat de Dan Diaconescu.

Evenimentul este organizat de designerul Sonia Trifan și jurnalistul Doru Iuga, cu sprijinul investitorului în cultură și arte Patrick Paraschiv, iar banii obținuți din vânzarea biletelor vor fi donați integral asociației Anei Mardare pentru a acoperi costurile intervenției chirurgicale necesare îndrăgitei cântărețe.

Cei care doresc să ia parte la acest spectacol își pot cumpăra bilete de la casa de bilete a Sălii Luceafărul sau online, de pe bilet.ro, ticketstore.ro și salaluceafarul.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O casă a luat foc la Lunca Corbului! Un bărbat a suferit arsuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Mardare