Bugetare participativă. Ce proiecte propun liberalii din Curtea de Argeș

de | 01.09.2023 10:45 | Curtea de Argeș, Politic

Ca și anul trecut, au continuat buna practică și s-au consultat cu cetățenii tocmai pentru a înțelege mai bine nevoile orașului, explică liberalii argeșeni în comunicatul transmis. În urma dezbaterilor, PNL Curtea de Argeș a pregătit câteva propuneri de proiecte pe teme de interes local.

Pentru promovarea sportului și agrementului,PNL Curtea de Argeș a propus: pistă biciclete, amenajare teren antrenament fotbal, teren de baschet. În vederea amenajării unor locuri de joacă pentru copii, un proiect prevede dispozitive de cățărat și instrumente muzicale. În privința siguranței publice, iluminatul în cartiere necesită o atenție deosebită și din punct de vedere al infrastructurii, prin bugetarea participativă a fost propusă parcare pentru biciclete și parcare în piața Posada.

“În total, echipa noastră a depus 9 proiecte, după ce ne-am consultat cu foarte mulți oameni. De asemenea, susținem și alte proiecte de interes venite din partea cetățenilor pentru că bugetarea participativă este cu și despre cetățeni și implicarea lor în proiectele administrației locale. Proiectul selectat anul trecut, a fost mini-teren de baschet în cartierul Progresul, a cărui realizare a fost proiectată pentru trimestrele III, IV ale acestui an”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto: PNL Curtea de Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Codruț Bădescu se alătură echipei PNL Argeș și va fi candidatul liberal la funcția de primar al Comunei Cocu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Curtea de Argeș