Când va fi gata? Teren de sport multifunctional în cartierul Prundu

de | 01.09.2023 10:52 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a anunțat că a predat amplasamentul pentru demararea primei investiții propuse și votate de cetățeni în cadrul bugetării participative și anume ”Amenajare teren de sport multifuncțional, cartier Prundu – strada Horia, Cloșca și Crișan!”.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Am predat amplasamentul pentru demararea primei investiții propuse și votate cu majoritate de cetățenii Piteștiului, în cadrul bugetării participative: „Amenajare teren de sport multifuncțional, cartier Prundu – strada Horia, Cloșca și Crișan!”

Va fi amenajat un teren de sport multifuncțional, cu o suprafață de aproximativ 542 de mp, cu gazon artificial, cu sistem de supraveghere video, iluminat nocturn prin panouri fotovoltaice și 6 bănci.

Suprafața de joc va fi dotată cu porți de fotbal, coșuri de baschet și fileu pentru tenis.

Deși termenul de execuție este de 7 luni, executantul – Kitisab Eurocompex SRL – a garantat că va finaliza lucarea în 2 luni! Valoarea contractului se ridică la suma de 429.369,85 lei cu TVA.

Vă reamintesc faptul că astăzi, întâi septembrie, reîncepe programul de bugetare participativă. Așadar, până în 30 septembrie 2023, puteți propune proiectele pe care le doriți implementate în municipiul nostrum”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A fost aprobat acordul de parteneriat în vederea organizării competiției sportive „Cupa viitorii campioni”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole