Ca-n „Ursul păcălit de vulpe”! Un argeșean a plătit 15.000 de lei pentru pește viu, fără să-l primească

de | 19.01.2023 15:01 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Ca-n „Ursul păcălit de vulpe”! Un argeșean a plătit 15.000 de lei pentru pește viu! Totul s-a întâmplat în urma unui anunț mincinos, postat de un alt bărbat, pe un site de socializare, în luna ianuarie 2022.

Bărbatul de 31 de ani, din Ungheni, care a publicat anunțul respectiv, a susținut că este reprezentantul unei societăți comerciale și că vinde pește viu.

Cel păcălit, reprezentantul unei asociații de pescari, l-a crezut pe bărbat și a comandat 2,5 tone de pește viu. Pentru această cantitate, a plătit suma de 15.000 de lei, însă marfa nu i-a fost livrată.

Astfel, oamenii legii au deschis dosar penal pentru infracțiunea de înșelăciune. Cercetările au fost finalizate de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Argeș, iar acum, dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv dependentdepeste.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Verdict crunt: Mama și fiul au murit ca niște câini, de foame și sete

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: