Cadru MApN- infarct la 35 de ani! Soția îi murise, iar doi copii au rămas singuri!

de | 25.04.2023 19:03 | Știri, Eveniment, Național

Tragedie pentru o familie, din Caracal, după ce un cadru MapN, tată a doi copii și fost soț, s-a stins din viață la numai 35 de ani!

Bărbatul, pe numele lui Ionuț Alfred Toncu, a suferit un infarct, asta după ce și soția lui s-a stins din viață la nașterea celui de-al doilea copil. Cei doi tineri au lăsat doi copii singuri pe lume.

Ministerul Apărării Naționale nu a rămas indiferent și a transmis un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

O veste tristă pentru noi și pentru toți cei care îl cunoșteau!

Camaradul nostru, caporalul clasa a II-a Ionuț Alfred Toncu, a murit în urma unui infarct la vârsta de doar 35 de ani. Era alături de noi din anul 2008, și tot din 2008 și până acum a lucrat la Batalionul 1 Instrucție Olt. Avea doi copii, doi băieți ce acum au rămas și fără părintele care le mai era aproape. Soția lui Ionuț, Cristina, a murit la nașterea celui de-al doilea fiu al lor în decembrie 2020.

Ionuț era după cum spuneau colegii un om cu o inimă bună, un om care își iubea copiii mai presus de orice și care ar fi făcut orice pentru ei și pentru a-i crește frumos. Era un camarad gata să ajute, era vecinul de încredere, fiul pe care te puteai bizui.

Durerea nu poate fi măsurată și nici nu poate fi ștearsă. Ce putem face este să încercăm să dăm o mână de ajutor familiei rămase în urmă și celor doi băieței.

Contul bancar în care se poate dona: RO98BRDE290SV92098602900, titular Victor Toncu tatăl lui Ionuț.

Rămas bun, camarade!, transmite Ministerul Apărării Naționale, într-un mesaj de rămas-bun, pe pagina oficială de Facebook.

Totodată, Ionuț nu își ascundea durerea prin care era supus să treacă nici de prieteni sau familie.

Atunci când suferi înseamnă că este necesar să schimbi ceva la tine, la gândurile şi percepţiile tale sau la felul în care trăieşti.

Suferinţa este un semnal de alarmă care te invită la conştientizare şi schimbare. Scopul firesc este eliberarea de suferinţă, nu acceptarea ei. Gândeşte-te că atunci când eşti bolnav fizic îţi doreşti să faci orice pentru a te însănătoşi.

De ce procedezi altfel atunci când este vorba de suferinţă psihică? De ce continui să accepţi, să crezi că este ceva benefic în „a-ţi duce crucea” sau în a te autoabuza la nesfârşit?

În plus, atunci când trăieşti pe o frecventă negativă, când viaţa ta este presărată de durere, frică, tristeţe, depresie, furie, frustrare, nemulţumire, vei atrage şi mai multe situaţii care rezonează cu starea ta actuală.

Nimeni şi nimic nu te poate salva de tine însuţi, miracolele nu se întâmplă fără ca tu să acţionezi şi nu vei primi niciun premiu sau vreo statuie pentru tot ceea ce alegi să înduri. Vrei să fii liniştit, fericit şi împăcat cu tine însuţi?

Caută să te eliberezi de suferinţă – fie prin schimbarea felului în care trăieşti, fie prin modificarea gândurilor şi percepţiilor tale.

Ursula Yvonne Sandner, este ultimul mesaj publicat de către Ionuț, pe pagina sa de socializare.

 

Sursa Foto Ministerul Apărării Naționale/ Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonlne.ro

Argeșean de 80 de ani – jefuit de acte și 4.000 de lei când descuia ușa apartamentului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole