Calcan și-a acuzat coechipierii străini de umilința suferită pe Arena Națională!

de | 30.05.2023 10:03 | Știri, Județean, Lifestyle

Aseară, FC Argeș a luptat împotriva lui Dinamo pentru a-și putea păstra locul în prima ligă a fotbalului național.

Cele două echipe s-au înfruntat pe Arena Națională, în fața a peste 24 de mii de suporteri, în meciul tur din dubla manșă pentru un loc în Superliga României din sezonul viitor.

Finalul a fost unul dezastruos pentru piteșteni, Dinamo reușind un meci perfect, controlând partida încă din primele minute.

Meciul s-a terminat cu victoria dinamoviștilor, care s-au impus cu 6-1 în fața alb-violeților, iar returul se va juca pe 3 iunie, de la ora 21:00, în Trivale.

În urma meciului, piteștenii au încercat să găsească și vinovații pentru acest scor rușinos.

Iar mijlocașul celor de la FC Argeș, Andreas Calcan și-a acuzat coechipierii străini pentru umilința suferită pe Arena Națională, potrivit playsport.ro

Nu vreau să spun vreo prostie, să fiu iar contestat la mine acasă, la mine în țară. Poate colegii mei străini au și ei ceva de spus. Să-i chemați și pe ei! Nu vreau să spun, să fiu iar arătat cu degetul! E o umilință, a văzut o țară întreagă! Am dat tot ce am putut, ne pare rău de suporteri, de Pitești, de club.

Cel puțin mie! Să-i chemați și pe străini să-i întrebați! S-a mai spus, poate nu așa direct. Asta e! E frustrant, numai eu știu și cu băieții români ce am făcut să ajungem aici. Asta a fost organizarea, strategia, chiar nu știu ce să vă spun. E o rușine, o umilință, e prima dată în carieră când mi se întâmplă așa ceva.

Ce s-a întâmplat în prima repriză e inexplicabil! E foarte greu! Acum, la cald, s-a terminat. Tenis! Vreau să cred, vreau să sper, am crezut ca un nebun când alții ne dădeau retrogradați de acum două luni. Nu știu ce să vă spun mai multe, întrebați străinii, staff-ul, conducerea, să spună și ei ceva”, a spus Andreas Calcan.

După acuzațiile făcute de jucătorul alb violeților , a venit și replica imediat.

Întrebat despre declarațiile făcute de Andreas Calcan, Fabio Vianna a explicat că nu știe despre ce este vorba și susține că nu sunt probleme între jucători. Iar, din punctul său de vedere toți au fost vinovați de eșec, relatează digisport.ro

Vom juca acasă, cu suporterii noștri și vom da totul. Nimeni nu credea că se poate întâmpla așa ceva. Asta este, vom încerca să jucăm mai bine. În fotbal, totul este posibil. Cum am primit aici șase goluri, putem marca și noi șase goluri.

Avem la dispoziție cinci zile să ne pregătim pentru următorul meci. Nu știu despre ce vorbește Calcan. Întrebați-l pe el. Eu nu l-am ascultat. Dacă el a spus așa, înseamnă că știe ce zice. Nu sunt probleme. Toți suntem vinovați, asta este”, a spus Fabio Vianna la finalul meciului.

sursă foto: captură video digisport

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Set! FC Argeș pierde Divizia A cu 6-1!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: FC Arges

Ultimele articole