Ziua lui „Piky” sărbătorită miercuri 31 mai, la Muzeul Județean Argeș

de | 30.05.2023 10:10 | Știri, Județean, Lifestyle

Peste câteva zile se împlinesc 20 de ani de când societatea Apă Canal 2000 SA Pitești organizează Programul Educational Piky.

Ziua lui Piky va fi sărbătorită miercuri 31 mai 2023, ora 11:00, la Muzeul Judetean Arges, sala Amfiteatru (intrarea din b-dul Eroilor).

Va invitam pentru a ne fi alaturi la acest eveniment si va asteptam cu drag”, transmit reprezentanții societății Apa Canal 2000 SA Pitesti.

De precizat că la eveniment sunt invitati elevi si cadre didactice de la scoli argesene, care au participat la concursul de desene „Apa inseamna viata, nu o risipiti!”.

piky 20 ani presa - Ziua lui „Piky” sărbătorită miercuri 31 mai, la Muzeul Județean Argeș

Piky este un prieten atemporal, de forma unei picături, ce însoțește mereu elevii pe drumul apei , învâțându-i să o prețuiască și să aibă grijă de mediul în care trăim.

Piky este un personaj simpatic, vesel şi pus pe fapte bune, care a dat numele programului educaţional pe care societatea îl desfăşoară încă din anul 2003 sub motto-ul: „Apa înseamnă viaţă, preţuiţi-o şi nu o risipiţi!”. Ulterior el a primit  şi certificat de înregistrare a mărcii la OSIM.

Call center apa canal

. Pitești este operator regional specializat în domeniul producerii și distribuirii apei potabile și colectării, epurarii și evacuării în emisar a apelor uzate, prestând servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenți.

Este o societate comercială pe acțiuni, cu capital integral de stat, acționari fiind Municipiului Pitești (deținând cca. 90% din capitalul social al societății), Județul Argeș și alte 14 localități membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Argeș (ADIA).

Societatea iți desfășoară activitatea în aria administrativă a municipiului Pitești, a orașelor Costești, Ștefănești și Topoloveni și a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoești, Căteasca, Lunca Corbului, Mărăcineni, Moșoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Bîrla, Merișani și Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 încheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 își are rădăcinile în fosta intreprindere de Gospodarie Comunală și Locativă, înființată în anul 1960, care a suferit mai multe modificări, transformandu-se succesiv în funcție de dezvoltarea orașului.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zilele Porților Deschise. Programul educațional ”Piky” împlinește 20 de ani!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole