ÎPS Calinic Argeșeanul transferat la un spital din capitală. Urmează să fie operat

de | 03.06.2024 11:28 | Lifestyle, Importante, Județean

ÎPS Calinic Argeșeanul a ajuns duminică, 2 iunie pe mâinile medicilor de la Spitalul Județean de Urgență Pitești.

IPS Calinic Argeseanul

Ieri după amiază, după slujba de sfințire a unei troițe în zona Drumului Național 73 – Rucăr-Bran, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, a suferit o afecțiune la piciorul stâng, iincident care nu a pus și nu pune în pericol viața Înaltpreasfinției Sale.

În urma incidentului, Ierarhul Argeșului și Muscelului a fost transportat imediat, fără intervenția unei ambulanțe, la Spitalul Județean din Municipiul Pitești acolo unde în urma investigațiilor primare, echipa medicală a hotărât transferul la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din Capitală.
Starea de sănătăte a Înaltpreasfinției Sale este foarte bună, acesta fiind sub supraveghere medicală permanentă, urmând o serie de investigații de specialitate, în vederea pregătirii pentru o intervenție chirurgicală la piciorul stâng.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole